Mini Site Mudah

Salam Kecemerlangan Rakan-Rakan Sekalian,

Kali ini saya ingin berkongsi satu tool yang paling berbaloi-baloi dimiliki oleh semua Internet Marketer Di Malaysia.

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem  mini site mudah yang boleh menguruskan   jualan di internet secara automatik?

Di internet sekarang pelbagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia. Ada sistem yang sangat bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu penyelesaian yang MUDAH!

Nama sistem pun sepadan dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Ianya adalah….

 

Mini Site Mudah

Mini Site Mudah

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Mini Site yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Dan kini saya merupakan salah seorang pelanggan dan pengguna tegar Sistem Mini Site Mudah untuk mempromosikan produk-produk saya.

Klik-klik, isi borang je, siap dah Mini Site atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu

Ianya juga lengkap dengan arahan Step By Step bagaimana untuk mengisi setiap seksyen yang diperlukan dalam Mini Site Mudah untuk produk yang ingin di promosikan..

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun… tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Mini site Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

http://www.MiniSiteMudah.com/

Atau lihat video ini:-

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagung pun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design Mini Site, guna Mini Site Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Mini Site Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler…

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal Mini Site mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang…

Tunggu apa lagi?

Klik sini untuk ke laman web rasmi Mini Site Mudah–> http://www.MiniSiteMudah.com/

Semoga Bermanfaat.LIK SINI UNTUK LIHAT BONUS JIKA ANDA MEMBELI SISTEM MINI SITE MUDAH MELALUI LINK AFFILIATE SAYA

Mini Site Mudah
Last Reviewed by Mohd Tarmizion October 17 2012
Rating: 4.5

Recommended Reading

Amaran! Jangan Beli Teknik Simple Clickbank Raja Kamil

KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

Seperti yang telah saya war-war kan di laman Facebook, masih ramai yang masih membeli produk Raja Kamil iaitu “Teknik Simple Clickbank“. Mereka sebenarnya terpaksa menolak nasihat saya setelah melihat video di atas. Keputusan yang mereka buat adalah berdasarkan beberapa bukti-bukti ‘screenshot‘ jualan yang diperolehi oleh sebahagian pelajar Teknik Simple Clickbank melalui platform affiliate antarabangsa – Clickbank.

 

Teknik Simple Clickbank
Teknik Simple Clickbank

KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN TEKNIK SIMPLE CLICKBANK

Continue reading “Amaran! Jangan Beli Teknik Simple Clickbank Raja Kamil”

Recommended Reading

Perolehan Kerajaan – Keutamaan Syarikat Bumiputera

perolehan kerajaan

Syarikat Bumiputera mempunyai nilai peratus keutamaan untuk memenangi perolehan kerajaan. Keutamaan ini adalah diberikan bagi mengekalkan daya saing dikalangan kontraktor Bumiputera agar dapat bersaing dengan kontraktor bukan Bumiputera. Dari segi definisi sebuah syarikat diiktiraf sebagai sebuah syarikat Bumiputera jika memenuhi kreteria seperti berikut:

Continue reading “Perolehan Kerajaan – Keutamaan Syarikat Bumiputera”

Recommended Reading

Cara Buat Air Detox

Manfaat Air Infused Water, Air Dengan Potongan Buah-buahan

Sisi Dunia August 22, 2014

Surabaya – Seperti yang telah diketahui, cukup minum air putih membuat tubuh dapat beraktifitas dengan optimal. Tetapi banyak orang tidak suka minum air saja karena tidak berasa atau hambar. Infused Water bisa jadi alternatif untuk mereka yang tidak …

Continue reading “Cara Buat Air Detox”

Recommended Reading

Panduan Bitcoin

[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,go1,li’ sm_template=’ism_template_1′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ sm_lock_padding=50 sm_lock_bk=’#a33b00′ sm_d_text='<p><font color=”white”>Sila Share untuk Akses Panduan Video BitCoin</font></p> ‘ ]

Terima Kasih.

Continue reading “Panduan Bitcoin”

Recommended Reading

4 Tips to Make Your Facebook Ads Profitable

Facebook ads are a valuable tool, but you need to be using them in the right manner to ensure you are not throwing away your marketing budget. Facebook advertisements are display ads, which means they are not searchable.

Continue reading “4 Tips to Make Your Facebook Ads Profitable”

Recommended Reading

4 Tips for Successful Facebook Advertising

There are all kinds of Facebook ads running. Some of these ads are excellent and some are simply draining the bank account of the person running them. It’s important to understand Facebook ad campaigns completely before you venture into them. They make it relatively easy to just click and load, but the reality is you could waste a lot of money if you don’t know what you are doing. Here are 4 tips to help you be successful with your Facebook advertising. Of course, there are plenty of others!

Continue reading “4 Tips for Successful Facebook Advertising”

Recommended Reading

3 Things You Can Do To Improve Your Facebook Campaign

Social media marketing constantly changes and evolves. What works on YouTube or Twitter may or may not work on Facebook. What works on Facebook might or might not work on other social media venues, and so there is this constant learning curve going on about how to get the most out of your post and your Facebook ad campaigns. These 3 things will improve your Facebook ad campaign and help you to get the most out of it.

Continue reading “3 Things You Can Do To Improve Your Facebook Campaign”

Recommended Reading

How can the Planned Progress % (percentage) be recorded in MSP?

Step 1 – Implement Number1 Field
Open your Microsoft Project (MSP) plan and implement a new column called: Number1.

FAQ_progress_step1.png
Once the column is added, right-click on the column heading and select the Custom Fields option.
Continue reading “How can the Planned Progress % (percentage) be recorded in MSP?”

Recommended Reading

5 Sebab Mengapa ‘Live Chat’ Penting untuk Web Site Perniagaan Anda

Anda tidak perlu menjadi seorang pakar pemasaran untuk mengetahui bahawa perkhidmatan pelanggan yang berkualiti memainkan peranan yang penting dalam perniagaan. Pelanggan anda adalah orang-orang yang menyebarkan berita tentang anda dan membantu mengembangkan perniagaan anda.
Banyak laman web e-dagang telah menambah sokongan live chat untuk memberikan jawapan pada masa realiti daripada melihat pelanggan meninggalkan laman web mereka begitu sahaja. Masa yang diluangkan untuk berbual dengan seorang pakar khidmat pelanggan bukan sahaja membina keyakinan pelanggan dalam pengalaman membeli-belah mereka, tetapi juga membantu untuk meningkatkan kadar conversion anda. Menurut kaji selidik pengguna internet di Amerika, 68% terlibat dalam live chat dan 63% lebih suka untuk kembali ke laman web yang mempunyai live chat untuk pembelian berulang.

Continue reading “5 Sebab Mengapa ‘Live Chat’ Penting untuk Web Site Perniagaan Anda”

Recommended Reading