Anda tidak perlu menjadi seorang pakar pemasaran untuk mengetahui bahawa perkhidmatan pelanggan yang berkualiti memainkan peranan yang penting dalam perniagaan. Pelanggan anda adalah orang-orang yang menyebarkan berita tentang anda dan membantu mengembangkan perniagaan anda.
Banyak laman web e-dagang telah menambah sokongan live chat untuk memberikan jawapan pada masa realiti daripada melihat pelanggan meninggalkan laman web mereka begitu sahaja. Masa yang diluangkan untuk berbual dengan seorang pakar khidmat pelanggan bukan sahaja membina keyakinan pelanggan dalam pengalaman membeli-belah mereka, tetapi juga membantu untuk meningkatkan kadar conversion anda. Menurut kaji selidik pengguna internet di Amerika, 68% terlibat dalam live chat dan 63% lebih suka untuk kembali ke laman web yang mempunyai live chat untuk pembelian berulang.

Continue Reading…

Panduan cPanel dan Web Hosting memastikan Anda Jadi Pakar cPanel Dalam Masa 48 Jam Sahaja

Panduan ini terdiri darivVideo latihan intensif yang membolehkan anda menjadi pakar perniagaan Internet dalam sekelip mata sahaja. Anda Boleh Belajar secara online, muat turn ke komputer, atau tonton dalam iPad / iPhone. Dapatkan keahlian anda sekarang juga sebelum harga naik.

kuasai cpanel

Continue Reading…

Mini Site Mudah

Salam Kecemerlangan Rakan-Rakan Sekalian,

Kali ini saya ingin berkongsi satu tool yang paling berbaloi-baloi dimiliki oleh semua Internet Marketer Di Malaysia.

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem  mini site mudah yang boleh menguruskan   jualan di internet secara automatik?

Di internet sekarang pelbagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia. Ada sistem yang sangat bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu penyelesaian yang MUDAH!

Nama sistem pun sepadan dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Ianya adalah….

 

Mini Site Mudah

Mini Site Mudah

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Mini Site yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Dan kini saya merupakan salah seorang pelanggan dan pengguna tegar Sistem Mini Site Mudah untuk mempromosikan produk-produk saya.

Klik-klik, isi borang je, siap dah Mini Site atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu

Ianya juga lengkap dengan arahan Step By Step bagaimana untuk mengisi setiap seksyen yang diperlukan dalam Mini Site Mudah untuk produk yang ingin di promosikan..

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun… tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Mini site Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

http://www.MiniSiteMudah.com/

Atau lihat video ini:-

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagung pun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design Mini Site, guna Mini Site Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Mini Site Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler…

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal Mini Site mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang…

Tunggu apa lagi?

Klik sini untuk ke laman web rasmi Mini Site Mudah–> http://www.MiniSiteMudah.com/

Semoga Bermanfaat.LIK SINI UNTUK LIHAT BONUS JIKA ANDA MEMBELI SISTEM MINI SITE MUDAH MELALUI LINK AFFILIATE SAYA

Mini Site Mudah
Last Reviewed by Mohd Tarmizion October 17 2012
Rating: 4.5

Terbongkar! SMS Marketing – Kini Hanya 1 Sen Sahaja!

Pernahkan anda menjana pendapatan di internet sebelum ini? Kalau belum, mahukah anda saya tunjukkan kaedah paling mudah nak jana RM 50 pertama anda untuk tahun ini?

Baru-baru ni satu fenomena yang sangat hot sedang melanda. Manakan tidak, ianya satu pendedahahan berani bagaimana beliau menggunakan SMS Marketing sebagai senjata paling efektif untuk menjana pendapatan!

Continue Reading…

Panduan Clickbank


KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK

Seperti yang telah saya war-war kan di laman Facebook, masih ramai yang masih membeli produk hasil dari Internet Marketer tempatan iaitu “Panduan Clickbank“. Mereka sebenarnya terpaksa menolak nasihat saya setelah melihat video di atas. Keputusan yang mereka buat adalah berdasarkan beberapa bukti-bukti ‘screenshot‘ jualan yang diperolehi oleh sebahagian pelajar video panduan clickbank melalui platform affiliate antarabangsa – Clickbank.

 

Panduan Clickbank

Panduan Clickbank

KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK

Continue Reading…