Salam hormat ,

 Kali ini saya ingin kongsikan rasa terkejut bila membaca update dari owner eBook ‘Bisnes Import Dari China’.
Beliau membuat keputusan untuk menaikkan harga eBook Panduan ini tak lama lagi – kini eBook ini berharga RM80 (harga yang mampu milik) untuk anda semua (bakal usahawan import barangan dari China) dan harganya akan dinaikkan kepada RM100 tak lama lagi!

Continue Reading…

Google Analytics

Sebenarnya, Google Analytics tidak mampu merekod pelawat di website anda dengan tepat. Skript pengiraan waktu lawatan yang digunakan oleh Google masih terdapat beberapa ‘loophole’.  Hal ini menyebabkan report dari Analytics menunjukkan peratus Bounced Rate untuk website anda pada paras yang tertinggi. Seterusnya, memberikan impak kepada ranking anda di SERP.

Continue Reading…

Duit Google Adsense

Manusia terbaik akan berusaha mahu berubah. Berubah ke arah semakin kaya, berjaya & penderma. Tak boleh duduk menanti takdir je. Duit mesti dicari, rezeki mesti digali. Salah satu cara paling menguntungkan buat duit online adalah buat duit dalam USD. Komisen dari USD apabila ditukar ke dalam RM, akan menjadi 3 – 4 kali ganda LEBIH BANYAK.

Teknik Cara Mudah Dapat Duit Google Adsense ini, walaupun anda tak ada skill menjual,langsung TAK MUSTAHIL nak buat duit USD. Disamping itu, teknik ini:-

  • Bukan skim cepat kaya.
  • Cuma perlu tahu download dan upload.
  • Guna laptop atau komputer je.
  • Tak perlu jumpa pelanggan.

 

“SYUKUR sangat! Senang je kan?”

Kenapa saya kata begitu?
Sebabnya salah seorang kenalan saya, saudara Rashvin sudi membantu anda jana wang dalam USD. Student beliau pun dah berjaya buat puluhan hingga ratusan dollar. Kalau dah terbukti berjaya, kenapa anda pula tak boleh berjaya? Jika anda sedia fokus dan serius buat duit USD, saya sangat-sangat cadangkan saudara Rashvin. Ramai dah berpuas hati dengan bimbingan step by step beliau.

Sebenarnya, saya dulu pun tak percaya dengan program buat duit online ni. Tapi setelah saya sendiri melihat bagaimana rakan saya, Rashvin berjaya buat US$ 1,500 hanya dengan Youtube, saya akhirnya membuka mata saya. Tak sangka masih ada rakyat Malaysia boleh jana wang online USD begini. Rupa-rupanya betullah kisah budak berusia 8 tahun dari luar negara yang berjaya hasilkan jutaan dollar dalam masa beberapa tahun sahaja – hanya dengan memanfaatkan Duit Google Adsense dari Youtube!

Youtube sebenarnya memang menyediakan ruang pengiklanan. Jadi mana-mana syarikat besar yang nak beriklan, mereka perlu bayar kepada DUA pihak:-

Pertama, mereka kena bayar Youtube. Kedua, sebahagian duit mereka akan masuk ke akaun pemilik akaun Youtube. Siapa pemilik akaun Youtube?

Kitalah! 🙂

Macam mana nak pastikan kita menjadi salah seorang yang menerima cek atau komisen terus ke akaun bank anda dari Youtube? Yang itu, anda kena belajar melalui Teknik Cara Mudah Dapat Duit Google Adsense ini.

Tapi, saya tak sarankan anda belajar dari ebook panduan. Sebab saya sendiri lihat ramai tersungkur GAGAL tak dapat buat duit dek ebook yang terlalu TEORI. Oleh itu, saya sangat-sangat sarankan anda belajar melalui ‘personal coaching’. Jika anda tanya kenapa saudara Rashvin tidak menjual ebook, jawapannya adalah:

Ebook TIDAK membantu rakyat Malaysia buat duit. Ramai pembeli akan terkapai-kapai tanpa bimbingan.

Buat apa beli ebook jika ianya ebook ‘teori semata’ atau ianya teknik buat duit yang susah nak diikut? Cara Mudah Dapat Duit Google Adsense ni lagi MUDAH. Oleh sebab itulah, beliau menyediakan sesi ‘personal coaching’ hanya kepada mereka yang benar-benar SERIUS buat duit dalam USD dengan Youtube.

‘Personal coaching Duit Google Adsense’ tu camne?

Begini. Anda akan dibimbing secara peribadi, anda boleh tanya apa saja kepada sifu anda, anda dibantu dari A hingga Z dan anda buat duit USD sebijik macam yang saudara Rashvin berjaya buat. Jadi anda tidak akan membuat kesilapan-kesilapan seperti ini (sila tonton video di bawah).

 

Tapi AWAS!

Teknik buat duit Youtube ini bukan untuk mereka yang nak goyang kaki tunggu duit. Anda masih perlu berusaha. Tapi usaha yang ‘smart’ la. BUKAN work had, tapi ‘work smart’.

  1. TAK Perlu Cari Orang.
  2. TAK Perlu Jual Barang.
  3. TAK Perlu Join MLM / Skim Cepat Miskin.

Yang perlu, adalah kesungguhan. Anak murid beliau dah ramai berjaya buat puluhan dollar sebulan. Nah ini testimoni-testimoni dari student beliau…

Anda bila lagi?

 

KLIK SINI UNTUK BELAJAR CARA MUDAH DAPAT DUIT GOOGLE ADSENSE

Salam Sejahtera.

Kali ini saya ingin berkongsi langkah demi langkah bagaimana anda boleh meletakkan tanda/signature pada video anda secara percuma!

Software yang akan digunakan adalah Window Movie Maker. Untuk Windows 7, jika dalam komputer anda masih belum ada software tersebut, anda boleh dowloadnya di sini:-

http://windows.microsoft.com/is-IS/windows-live/movie-maker-get-started

Untuk Windows XP, Software Window Movie Maker biasanya telah sedia ada di install dalam PC anda.

OK, setelah anda install software tersebut, sila ikut langkah-langkah dibawah.

 

  1. Klik dalam kotak belah kanan & pilih Video AndaVideo Watermark Step By Step
  2. Sila Klik Pada Caption
  3. Taip Teks Watermark Anda
  4. Anda boleh edit Warna, Type & Saiz Font; Saiz & Warna Outline; Animasi Watermark serta Lokasi Watermark Anda. Semua ini anda boleh cuba sendiri.. Amat mudah sama seperti menggunakan MS Word sahaja.
  5. Akhir sekali bila anda telah berpuas hati dengan Watermark anda, anda boleh save mengikut kualiti yang tertera.



Panduan Bitcoin

[indeed-social-locker sm_list=’fb,tw,go1,li’ sm_template=’ism_template_1′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’true’ sm_display_full_name=’true’ sm_lock_padding=50 sm_lock_bk=’#a33b00′ sm_d_text='<p><font color=”white”>Sila Share untuk Akses Panduan Video BitCoin</font></p> ‘ ]

Terima Kasih.

Continue Reading…