Tutorial FB SSL Percuma

Ini Adalah Tutorial FB SSL Percuma

 

Step 1 – isi apps id

Step 2 – isikan url (wajib tambah /index.php)

fbsslco1

Step 3 – letak https://fbsslco.com/rakanfb/channel.php sebagai secured url

 

fbsslco2

 

 

CLICK Button Below To Get FREE FB Apps SSL

 

Selepas anda klik button dibawah, sila tunggu 10 saat kemudian anda akan di redirect ke members area…

 

[pnotifypro text=’FB SSL Percuma’ size=’xlarge’  list=’0′ autoresponder=’facebook’ redirect=’http://fbsslco.com/rakanfb’]

 

 

[vfblock border_size=”2″ border_color=”#e6da55″ corner=”rounded” bg_color=”#fffbcc” message=”Untuk Melihat Post Rahsia Ini, Sila LIKE DAN SHARE Dahulu…” font_color=”#555555″ url_custom=”http://”]Terima Kasih Kerana Berkongsi Maklumat Ini Dengan Rakn-Rakan Anda Yang Lain[/vfblock]

Recommended Reading

FB Cash Profit Review Dan Bonus Bernilai Lebih $1,000

[st_row id_wrapper=”elm_593d98848be25″ ][st_column span=”span12″ id_wrapper=”elm_593d98848bdd9″ ][st_spacer id_wrapper=”elm_593d98848a62d” ][/st_spacer][st_text id_wrapper=”elm_593d98848b43f” ]

Apa Itu Sebenarnya FB Cash Profit Dan Bagaimana Ia Membantu Menyelesaikan Masalah?

FB Cash Profit bakal membantu sesiapa yang berhasrat nak ‘jump-start’ bisnes di facebook khususnya dan online marketing, nak kembangkan bisnes, tingkatkan jualan dalam masa 30 hari dengan pantas.. First class video training ever!
  • Strategi-strategi dan rahsia sulit buat duit dari facebook secara step-by step..
  • Bagaimana nak memulakan bisnes menggunakan platform fb walaupun anda tiada produk sendiri..
  • Rahsia bagaimana nak dapatkan lubuk-lubuk produk yang laris dijual supaya anda tak rugi..
  • Bagaimana anda boleh ‘jump-start’ bisnes anda dalam masa kurang 7 hari walaupun kekeringan modal..
  • Kami share strategi nak tingkatkan jualan dan kembangkan bisnes anda dengan pantas.
  • Bina solid income 4 angka sebulan dengan pelbagai teknik-teknik pemasaran yang efektif!
  • Banyak lagi…

Kekuatan FB Cash Profit

Berdasarkan Pengalaman Sebenar

Semua video panduan adalah berdasarkan pengalaman sebenar oleh kami sepanjang 10 tahun dalam perniagaan internet dan facebook marketing. Kami padatkan bagaimana anda boleh terus apply setiap apa yang kami ajarkan..

Testimoni Yang Terbukti

Kami mempunyai testimoni-testimoni yang terbukti telah berjaya membantu ramai orang untuk buat income di facebook dan internet. Apa yang dikatakan oleh mereka adalah ikhlas dari mereka sendiri tanpa dibayar!

Langkah Demi Langkah

Diringkaskan dalam chapter berasingan dan langkah demi langkah untuk memudahkan pemahaman. Malah, ianya 100% berbahasa Melayu dan mudah difahami! Sesuai untuk semua peringkat dan golongan.

Harga Mampu Milik

Kami menjanjikan harganya juga mampu milik untuk semua orang. Dengan kuantiti video yang banyak dan kualiti terbaik, ianya adalah pelaburan yang cukup murah dan berbaloi tidak setanding dengan apa yang mereka bayar..

Rahsia & Strategi Sulit

Bukan saja perkara asas, kami juga turut menyelitkan strategi-strategi dan rahsia sulit yang agak advanced kami pendamkan selama ini. Sudah pasti, ianya tidak dapat dicedok dimana-mana kerana ia adalah pengalaman kami sendiri!

Potensi Universal Untuk Semua

Ramai orang berminat nak buat duit di fb, tapi tak tahu cara nak mula. Dengan desakkan tekanan ekonomi dan tahap kewangan kritikal, panduan ini sememangnya sangat sesuai untuk mereka yang nak keluar dari belenggu kewangan.

Klik Sini Untuk Download Bonus Hebat Bernilai Lebih $1,000 – Terdiri daripada Software, Lead Generation, Video, eBook dan banyak lagi

[/st_text][st_spacer id_wrapper=”elm_593d98848b76a” ][/st_spacer][st_heading el_title=”Bonus FB Cash Profit” heading_icon_icon=”fa fa-bullhorn” heading_icon_color=”#dd9933″ normal_font_size=”32″ appearing_animation=”slide_from_top” wrapper_padding_top=”0″ wrapper_padding_left=”0″ wrapper_padding_bottom=”0″ wrapper_padding_right=”0″ wrapper_bg_color=”#a1dbfb” wrapper_bg_opacity_slider=”” div_margin_top=”5″ div_margin_left=”” div_margin_bottom=”25″ div_margin_right=”” id_wrapper=”elm_593d98848bd76″ ]Bonus FB Cash Profit[/st_heading][/st_column][/st_row]

Recommended Reading

Bisnes Import Dari China

importchina

Pada masa ini negara China digelar sebagai kilang dunia kerana banyak barangan yang dihasilkan di negara mereka telah dieksport dengan kuantiti yang banyak kepada hampir kesemua negara di seluruh dunia. Negara-negara lain suka import dari China serta mendapatkan bekalan daripada negara China disebabkan kos per kuantiti barang yang rendah berbanding kos per kuantiti barang yang sama yang dihasilkan di negara selain negara China.

Perkembangan Bisnes Import Dari China

Perbezaan paling ketara di antara beberapa tahun lepas dengan tahun ini untuk anda dan usahawan kecil lain di seluruh dunia adalah kini komunikasi dengan negara China sudah menjadi lebih mudah dan akan mempercepatkan hubungan perniagaan dua-hala dengan mereka walaupun anda menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan.

Oleh itu, sebagai seorang yang bijak mengambil peluang, anda sepatutnya mula mencari jalan untuk mendapatkan bekalan barangan import dari China untuk dijual. Dengan berbuat demikian, anda akan dapat menjana lebih banyak keuntungan disebabkan kos bekalan anda yang lebih rendah. Ini akan membolehkan anda untuk mencapai impian kewangan anda dengan lebih cepat.

Sama ada anda sedar ataupun tidak sedar, ramai penjual di Lelong.com.my dan juga eBay mendapatkan bekalan barangan import dari China yang berkualiti dan murah untuk dijual semula. Dengan cara ini mereka dengan mudah dapat menjana pendapatan yang lebih lumayan berbanding penjual lain yang mendapatkan bekalan barangan mereka daripada pembekal lain. Di antara barangan popular yang boleh anda perolehi dan import dari China adalah:-

  • Telefon Bimbit jenis Touchscreen
  • Frame Gambar Digital 3D
  • Aksesori Kereta
  • Android Tablet dengan fungsi Touchscreen
  • Permainan Remote Control (RC) yang boleh dikawal oleh iPhone dan iPad
  • Jam Tangan dengan Kamera Spy
  • Aksesori untuk Kamera SLR/DSLR
  • Gitar Elektrik
  • Permainan Video Touch-Screen
  • Jersi
  • Pakaian Wanita
  • Pakaian & Peralatan Bayi
  • Perhiasan Wanita
  • Beg Tangan Wanita
  • Patung Permainan

Secara jujur, mengimport dan memborong dari China bukan satu tugas yang mudah!

Lebih-lebih lagi bagi usahawan yang baru. Banyak halangan dan masalah yang akan dihadapi jika anda tidak tahu cara yang betul untuk melakukan pemborongan. Anda memerlukan bimbingan dan panduan mengenai ilmu-ilmu pemborongan yang betul supaya anda tidak bermula langkah-langkah pemborongan yang salah dan bakal merugikan anda. Langkah-langkah pemborongan yang salah akan membazirkan masa, wang dan tenaga anda.

Pada masa ini, hanya eBook Bisnes Import Dari China sahaja yang mampu memberikan gambaran dan maklumat sebenar mengenai cara untuk mengimport barangan dari negara China. Oleh itu, saya sarankan anda untuk mendapatkannya.

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai Bisnes Import Dari China di pautan berikut:

http://tarmizi.my/suka/bisnesimportdarichina

Recommended Reading

Video Watermark Step By Step

Salam Sejahtera.

Kali ini saya ingin berkongsi langkah demi langkah bagaimana anda boleh meletakkan tanda/signature pada video anda secara percuma!

Software yang akan digunakan adalah Window Movie Maker. Untuk Windows 7, jika dalam komputer anda masih belum ada software tersebut, anda boleh dowloadnya di sini:-

http://windows.microsoft.com/is-IS/windows-live/movie-maker-get-started

Untuk Windows XP, Software Window Movie Maker biasanya telah sedia ada di install dalam PC anda.

OK, setelah anda install software tersebut, sila ikut langkah-langkah dibawah.

 

  1. Klik dalam kotak belah kanan & pilih Video AndaVideo Watermark Step By Step
  2. Sila Klik Pada Caption
  3. Taip Teks Watermark Anda
  4. Anda boleh edit Warna, Type & Saiz Font; Saiz & Warna Outline; Animasi Watermark serta Lokasi Watermark Anda. Semua ini anda boleh cuba sendiri.. Amat mudah sama seperti menggunakan MS Word sahaja.
  5. Akhir sekali bila anda telah berpuas hati dengan Watermark anda, anda boleh save mengikut kualiti yang tertera.



Recommended Reading

Cara Dapat Duit Dari Google Adsense

Adsense adalah dianggap sebagai salah satu alat yang paling berkuasa dalam senjata bagi pemilik laman web. Ia membolehkan seseorang untuk menjanapendapatan daripada laman web mereka dengan mudah. Jika digunakan dengan betul, ia boleh menjana pendapatan yang sangat besar dan sihat untuk mereka. Walau bagaimanapun jika anda tidak menggunakan strategi betul, anda tidak dapat memaksimumkan pendapatan anda perolehi daripada Google Adsense, anda sebenarnya meninggalkan banyak wang di atas meja. Sesuatu yang semua orang tidak suka lakukan.

 

Nak tahu tak bagaimana anda boleh mula menjana wang dengan Adsense dengan mudah dan cepat? Anda akan kagum dengan hasil yang anda akan dapat dalam tempoh masa yang singkat.

Continue reading “Cara Dapat Duit Dari Google Adsense”

Recommended Reading

Bayaran Adsense

Dalam tiap-tiap akaun Google Adsense akan tiba masa yang dinanti-nantikan, iaitu untuk Google untuk mendapat bayaran wang diperolehi melalui usaha begitu banyak. Tidak semua mengambil masa yang sama mendapat bayaran, ia bergantung kepada berapa besar anda dan Berapa banyak kita peroleh setiap hari.

 

Google akan membayar apabila anda mencapai atau melebihi had pembayaran yang ditetapkan, yang akan bergantung kepada mata wang yang anda pilih.

 

Sebagai contoh, dalam kes yang menggunakan matawang dolar ($) Had pembayaran anda akan menjadi $ 100, jika anda menggunakan wang  euro ( €) had pembayaran anda akan menjadi 70 euro. Apabila anda melebihi had (seperti yang saya katakan di atas) Google akan menghantar wang melalui cara yang berbeza yang boleh anda pilih. Cara-cara menghantar pembayaran adalah tidak sama mengikut negara, ada pelbagai kaedah penghantaran dan anda boleh pilih salah satu yang paling sesuai dengan kita.

Cara utama untuk menghantar Pembayaran Adsense adalah:

Continue reading “Bayaran Adsense”

Recommended Reading

How Google Adsense Works

Google AdSense is an advertising tool in which you allow for an affiliate site advertisement to appear on your site. This affiliate site link is offered to you through Google AdSense after application approval. Your sites content is automatically crawled for specific content so that ads relating to your site content are the only ads to appear on your site. You earn money when site viewers click on an AdSense advertisement. This advertising method is therefore twice as helpful since you are able to earn additional money while offering your customers a helpful service. You are providing links that will appeal to their search needs. An example of this is a site offering baking tips. An AdSense ad-linking customers to a site offering baking supply merchandise can be a great help to site viewers.

Continue reading “How Google Adsense Works”

Recommended Reading

Panduan Clickbank


KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK

Seperti yang telah saya war-war kan di laman Facebook, masih ramai yang masih membeli produk hasil dari Internet Marketer tempatan iaitu “Panduan Clickbank“. Mereka sebenarnya terpaksa menolak nasihat saya setelah melihat video di atas. Keputusan yang mereka buat adalah berdasarkan beberapa bukti-bukti ‘screenshot‘ jualan yang diperolehi oleh sebahagian pelajar video panduan clickbank melalui platform affiliate antarabangsa – Clickbank.

 

Panduan Clickbank
Panduan Clickbank

KLIK SINI JIKA ANDA BERMINAT UNTUK DAPATKAN PANDUAN CLICKBANK

Continue reading “Panduan Clickbank”

Recommended Reading

Mini Site Mudah

Salam Kecemerlangan Rakan-Rakan Sekalian,

Kali ini saya ingin berkongsi satu tool yang paling berbaloi-baloi dimiliki oleh semua Internet Marketer Di Malaysia.

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem  mini site mudah yang boleh menguruskan   jualan di internet secara automatik?

Di internet sekarang pelbagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia. Ada sistem yang sangat bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu penyelesaian yang MUDAH!

Nama sistem pun sepadan dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Ianya adalah….

 

Mini Site Mudah

Mini Site Mudah

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Mini Site yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Dan kini saya merupakan salah seorang pelanggan dan pengguna tegar Sistem Mini Site Mudah untuk mempromosikan produk-produk saya.

Klik-klik, isi borang je, siap dah Mini Site atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu

Ianya juga lengkap dengan arahan Step By Step bagaimana untuk mengisi setiap seksyen yang diperlukan dalam Mini Site Mudah untuk produk yang ingin di promosikan..

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun… tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Mini site Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

http://www.MiniSiteMudah.com/

Atau lihat video ini:-

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagung pun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design Mini Site, guna Mini Site Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Mini Site Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler…

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal Mini Site mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang…

Tunggu apa lagi?

Klik sini untuk ke laman web rasmi Mini Site Mudah–> http://www.MiniSiteMudah.com/

Semoga Bermanfaat.LIK SINI UNTUK LIHAT BONUS JIKA ANDA MEMBELI SISTEM MINI SITE MUDAH MELALUI LINK AFFILIATE SAYA

Mini Site Mudah
Last Reviewed by Mohd Tarmizion October 17 2012
Rating: 4.5

Recommended Reading