Jom Belajar ‘Tarik Duit’

Salam Ramadan & Salam Perkenalan.

Nama saya Tarmizi. Baru je berkecimpung dalam dunia perniagaan melalui internet. Saya bermula November 2011 dan telah mempelajari pelbagai teknik untuk menjana wang secara online. Anda mesti nak tahu kan, bagaimana sebenarnya kita boleh ‘tarik duit’ dengan hanya bekerja 2-3 jam sehari. Dijamin proses ‘tarik duit’ nie tak meggunakan bomoh-bomoh Siam mahupun bomoh tempatan. 😀

Sebenarnya ‘tarik duit’ tidak sukar jika kita tahu teknik-teknik yang betul dalam mempromosikan produk-produk yang berkualiti untuk dipasarkan secara maya. Dan apabila kita upgrade pelajaran ‘tarik duit’ nie, sampai satu tahap, walaupun kita tak de produk sendiri, orang masih lagi sanggup untuk ambil duit mereka dan hantar masuk ke dalam kocek kita (akaun bank). Haaa.. percaya atau tidak, ini lah yang telah berlaku pada saya pada bulan Julai tahun ini (Julai 2012 baru je lagi). Ini lah penting nya kita belajar teknik-teknik ‘tarik duit’ di internet.

 

 

Teknik ‘Tarik Duit’ 1 – Mudah.my

Mudah.my merupakan satu web pengiklanan. Apa saja yang anda ingin iklankan tidak menjadi masalah. Cara untuk buat duit saya jelaskan dalam ebook percuma nanti. Caranya sangat simple. Kelebihan di Mudah.my ini ialah pelanggan mencari anda, bukan anda mencari pelanggan. Tak nak ke macam tu?

 

Teknik ‘Tarik Duit’ 2 – Alternatif Pay Per Lead

Sejujurnya saya sangat menggemari teknik ini. Kenapa? Saya tak perlu keluarkan modal satu sen pun! Wah, siapa tak nak macam tu kan. Saya akan cuba menerangkan serba ringkas di dalam ebook percuma supaya mudah untuk anda memahaminya.

 

Teknik ‘Tarik Duit’ 3 – Alternatif Google Adsense

Program ini berfungsi di mana anda mempunyai blog, anda memohon untuk mendapatkan iklan-iklan yang berkenaan dan meletakkannya di dalam blog anda. Apabila pelawat blog klik pada iklan tersebut, anda mendapat komisyen. Senang kan konsepnya. Di dalam ebook percuma nanti saya akan terangkan cara bagaimana untuk mendapatkan iklan google adsense tersebut. Hanya dengan 6 langkah yang mudah, anda akan mendapat bayaran dari Google dalam matawang USD! (Pendapatan anda darab dengan 3. Cth: $1000 USD = RM3000 ringgit!)

 

Teknik ‘Tarik Duit’ ke 4 – ke 7

Sebenarnya ada lagi empat hikmat ‘tarik duit’ yang sengaja saya sembunyikan dan hanya dapat dipelajari apabila anda membaca eBook ‘Tarik Duit’ yang akan saya berikan secara percuma. Semuanya anda boleh lakukan sendiri dan tidak melibatkan kemahiran teknikal yang tinggi. Jika ada pertanyaan, sila ajukan permasalahan kepada saya di:- tarmizi.plm[at]gmail.com

 

Sila klik butang Download dibawah untuk mendapatkan eBook Teknik ‘Tarik Duit’ Di Internet. Sila tinggalkan komen anda untuk perkongsian bersama.

Dapat email dari member IM & dia bagi guide percuma.. TQ Bos…

Ni salinan nya.. Saya yakin ada rakan2 saya pun dapat email ni…

__________________________
Hey Mohd,

when it comes to facebook..
did you know that not all of your posts will be seen?

why? well like google facebook use an algorithm
that determines how many of your firends and their
friends see your posts and links..

This is called the edgerank algorithm and yes
it can be manipulated to your benefit.

I’ve created a guide on what edge rank is and
how you can manipulate it for your own benefit.

_____________________________________________

Untuk Download laporan ini, sila ikuti 2 langkah mudah dibawah..

[sfm_shortcode id=”1″ width=”630″ height=”500″]